forum Otroski.net
September 09, 2010, 11:52:05 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: O.N bo dobil starejÅ¡e/mlajÅ¡ega brata  (Read 3770 times)
bejbikiler
Guest
« Reply #15 on: March 02, 2008, 03:07:00 AM »

sam Janko.. a to pomen da bo tut nov forum pa si bomo mogl spet pridobit use svoje poste? pa tok sm se trudla da jih mam 3500 zdj bom pa mogla use od začetka..  :-\ no dobr sj to ni tak važn.
sam a pol bomo mel še strani vrstnikov al karkol pač je tist?
jojmene, ti bo pa e-penis spet mogu zrast, kr najbolj pomembna stvar u forumu je st. postov
LittLeLiLLy
Guest
« Reply #16 on: March 02, 2008, 03:32:22 AM »

šuti armin.
ne res a pol bomo mel svoje strani vrstnikov pa to?
clovek
uporabnik

I want to be in Space

View Profile
« Reply #17 on: March 03, 2008, 08:36:39 AM »

Glih najstniški.net mi na uho pride
jankoM
Administrator
uporabnik

View Profile Email
« Reply #18 on: March 08, 2008, 10:45:44 AM »

Ta forum bo seveda ostal samo najstniski.net bo mel pa svoj forum...

Zdej tuhtam kaj morem zrihtat preden odpremo N.N. ker kot veste mam tuki še dost stavri na pol narejenih pa boljš da zdej kej porihtam da ne bom mel pol dvakrat popravlju vse.

LP,
Janko
Magic.
uporabnik

..

marushy_ka@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #19 on: March 09, 2008, 08:25:00 AM »

yeey...komi čakam da pride n.n.  ;D ;D

cokoholik
uporabnik

View Profile Email
« Reply #20 on: November 18, 2008, 08:23:20 AM »

Ideja mi je všeč. Samo nekateri otroci se hočjo počutit bol odraslo in se bojo verjetno registrirali na t.i. N.N. in bo enak fejk ipd. kot tuki... Razen, če je link objavljen samo tuki na forumu, da tisti sploh zvedl ne bi zanga...Oh, mal nesramn sm izpadla ampak whatever-moje mnjenje ;:

jankoM
Administrator
uporabnik

View Profile Email
« Reply #21 on: January 09, 2009, 06:34:25 AM »

Vem da je videt da se iz moje strani ne dogaja dosti. Drugače nov o.n/n.n. sem že neki naredu samo je še dost dela. Zdejle sem nek projekt ki je za denar končal, 2 mam pa še v teku. Če bojo relativno dobro šli bom mel več časa za o.n. in n.n. . bomo vidl.

cokoholik : ja sej ne bo nobene panike če se bo kdo vpisu sem al pa tja.. stvar je v tem da se bo potem o.n. razvijal bol v smer ki bo mšeč malo mlajšim , n.n. pa v smer ki malo bol najstnikom. Pa rešili bomo problem ki je bil z o.n.-jem da se večina mladine ki bi si delala svojo stran nerada identificira z imenom o.n. (vsaj tako sem opazu pri svoji nečakinjah).

Včasih so rajš igrice špilale kot pa si delale stran ko so pa mal "zrastle" in bi si naredile stran pa niso več hotle bit na "otroškem netu". K sreči nimate vsi tolk predsodkov ampak mislim da bo vseen boljš ko bo o.n. in n.n.

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: