|
LittLeLiLLy
Guest
|
 |
« on: June 01, 2008, 04:35:25 AM » |
|
Saj se temu tko reče ane? ;D Kokrat ste že bli grounded, kok časa je trajal, kaj ste lahko počel medtem in kaj ne, .. Razpište se ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manchk
|
 |
« Reply #1 on: June 01, 2008, 12:11:19 PM » |
|
HaH še nikol nism mela hišnga pripora xD tko da o tem tud nimam nevem kua za povedat :D
|
|
|
|
|
|
True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget! RBD <3 para siempre en mi corazon. (:
|
|
|
|
KATiiA. <3
|
 |
« Reply #2 on: June 01, 2008, 12:40:16 PM » |
|
HaH še nikol nism mela hišnga pripora xD tko da o tem tud nimam nevem kua za povedat :D
The same. sam pumoje more bit grozn ceu dan zaprt. če je dž še nekak ampak k je pa zuni sončk more bit pa grooozn ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bejbikiler
Guest
|
 |
« Reply #3 on: June 01, 2008, 02:25:42 PM » |
|
nkol, moja 2 bi bla srecna ce bi su kj vn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LittLeLiLLy
Guest
|
 |
« Reply #4 on: June 01, 2008, 09:55:20 PM » |
|
Js pa sm bla. 2x, in še takrat po 3, 4 dni. Ampak nč posebnega, itak takrat nism še skor nč hodila vn tko da mi je blo čist enako. Sam računalnik sem mela pač omejen pa to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
little_miss_obsessive^^,
|
 |
« Reply #5 on: June 02, 2008, 12:05:10 PM » |
|
house arest....kr neki bla sm že neštetokrat u house arestu...pa nism nikol upoštevala...sm šla tut čez balkon vn....če so mi tel comp uzet sm u bajti elektriko izklopla in rekla če js naum mela compa oni naujo meli elektrike..če so se kej drli name sm se drla nazaj...fotr me je teu 1x udart sm mu rekla d mu bo žou če se me sam dotakne (me je pustu namiru) tko d ubistvi mi nč več ne rečejo k vejo d se bo končalo s kreganjem
tko d house arest......kr neki...in ne najdm več besed kko bi to še opisala
|
|
|
|
|
|
 -->made by me and my parts of body x)
|
|
|
|
Angelchek
|
 |
« Reply #6 on: June 08, 2008, 02:00:56 AM » |
|
Nikol. Pa tut ne verjamem, da bi mi dal tako obliko kazni, če bi si že zaslužila slučajno. In ja, tak kt bejbi, če bi šla vsaj kej več vn bi bli moji veseli.. :P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zlobica
Guest
|
 |
« Reply #7 on: June 29, 2008, 02:39:18 AM » |
|
U lajfu nikol. Pa tud dvomim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pumpkin
|
 |
« Reply #8 on: June 29, 2008, 06:25:42 AM » |
|
zlobica, se lahk sam podpišm pod tvoj post
|
|
|
|
|
|
Ik versta niet!!! :P
|
|
|
|
Breath
|
 |
« Reply #9 on: June 29, 2008, 06:49:21 AM » |
|
Jst tud še nism mela pripora. Pomoje mat pa fotr sploh ne vesta ka je to hišni pripor. Sploh pa bi me po kakšni minuti že vn spustla, ker bi rekla zaka sm skus notr pa zaka nč ne delam :D.
|
|
|
|
|
|
"Every step I have taken has been to bring myself closer to you."
|
|
|
|
Leila
|
 |
« Reply #10 on: June 30, 2008, 02:17:35 PM » |
|
Bwah js pa nwm če mojmu hausiču lahko rečm hausič. Mislm rekl so mi, da nesmem vn. In to zato, ker nism hotla jest. *phh* Čisti nesmisel .. ko nism nič vn hodila so mi vzel comp, ko sm bla skos zuni me niso vn spustil. Bwah . nej se odločjo kaj želijo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamond♥
|
 |
« Reply #11 on: September 05, 2008, 11:01:07 AM » |
|
men vedno uzamejo comp. house arest sm tud mela ja.
sam tko al tko po 1 dnevu dobim use nazaj. proste izhode. računalnik. XD men so tud dal hausarest k nism jedla... faaak no pol sm tko al tko še manj jedla pa jih izsiljevala^^ in so mi pustil vn. :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aevum
|
 |
« Reply #12 on: February 05, 2009, 12:33:09 PM » |
|
nkol, moja 2 bi bla srecna ce bi su kj vn
ditto. ampak grem tko, vsake tolko v petek kej v kino alpa na kako "nedolžno pijačico" ob vikendu xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blacky
|
 |
« Reply #13 on: March 02, 2009, 10:28:30 AM » |
|
Še nikol nism mela pripora, pa dvomim, da bi ga tut kdaj imela. Ne spomnm se, da bi bila kdarkoli kaznovana.. Vsaj materialno ne. Sej je dost, da so razočarani... :/
|
|
|
|
|
|
Bu.
|
|
|
|