|
little_miss_obsessive^^,
|
 |
« on: February 01, 2009, 02:15:36 AM » |
|
se vam zdi? men osebno....je useeno:P eni so obsedeni s tem in bog ne daj d bi cunje kupli u trgovini kjer ni priznane znamke :) but that's just me...
|
|
|
|
|
|
 -->made by me and my parts of body x)
|
|
|
|
Kajčč.
|
 |
« Reply #1 on: February 01, 2009, 02:30:51 AM » |
|
Mah, mene boli k za znamke. Res, čist useen mi je. Če sm pa iskrena, učasih mau pogledam sam tut če ni priznana kupm ;D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyctophobia [我爱你]
|
 |
« Reply #2 on: February 01, 2009, 03:01:07 AM » |
|
Jz ne, moja mama pa ful. Like zadnič sem šla v H&M po jakno (je bla tut Urška zraven tko da (; ) in je tkoj rekla da ne in me odpeljala do S Oliverja pa zbrala tam eno za 110€+ (honestly, pozabla sem kok je stala). A tista v H&Mju je bla pa tko 40€ pa čist uredu. ><.
Tko da nevem, jz kupim tisto kar mi je všeč.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aevum
|
 |
« Reply #3 on: February 01, 2009, 03:57:03 AM » |
|
Sej h&m je firmato ... ah, men je vseeno, glavno da je lepo, udobno pa gor stoji :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamond♥
|
 |
« Reply #4 on: February 01, 2009, 09:42:02 AM » |
|
Ja, sam H&M je precej pocen. Se mi zdi. No, moja mama je res tud ful obsedena s firmami in to in tud jst glih ne bi kupvala cot tko povsod. C&A mi je mama prepovedla, ker je rekla da zgleda ceneno. -.- Sam zdej k je ta recesija pa to, so fotru neke delnice padle, tkoda ne dobim zdej več nekih Dior ličil pa to, sam vseen si ne bi recimo v Hoferju kupvala. xD S Oliver, Pepe Jeans, Beneton, pa H&M tud k majo velik od Hello Kitty pa še iz Švedske so. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manchk
|
 |
« Reply #5 on: February 01, 2009, 11:04:12 AM » |
|
Men znamke niso tok pomembne.. mislem tko no čiz pousod lih nebi šLa kupvat. ie pomembna kvaliteta in use to sam ne pa da če maica ni 50€ pa ni dobra. ;D
|
|
|
|
|
|
True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget! RBD <3 para siempre en mi corazon. (:
|
|
|
|
Breath
|
 |
« Reply #6 on: February 01, 2009, 11:45:59 PM » |
|
Mene briga al je ena obleka znamka al pa ne. Važn d je kvalitetn pa da mi je prou..tko al pa tko enkrat use prerasteš in se mi zdi brezveze kupvat neke majce za 50€, če mi bojo čez pol leta že use premejhne. Če pa kupm kšno stvar k je res draga mi more bit pa res ful ful ušeč in dobr material in use...sam to je bul malkrat. Pa velikrat u kšnih mejhnih trgovincah najdeš bolš kt u tavelkih ;D
|
|
|
|
|
|
"Every step I have taken has been to bring myself closer to you."
|
|
|
|
Diamond♥
|
 |
« Reply #7 on: February 02, 2009, 04:53:05 AM » |
|
Mene briga al je ena obleka znamka al pa ne. Važn d je kvalitetn pa da mi je prou..tko al pa tko enkrat use prerasteš in se mi zdi brezveze kupvat neke majce za 50€, če mi bojo čez pol leta že use premejhne. Če pa kupm kšno stvar k je res draga mi more bit pa res ful ful ušeč in dobr material in use...sam to je bul malkrat. Pa velikrat u kšnih mejhnih trgovincah najdeš bolš kt u tavelkih ;D
sej ponavad so trgovine od takih znamk mejhne ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyctophobia [我爱你]
|
 |
« Reply #8 on: February 02, 2009, 06:20:36 AM » |
|
^Odvisno. (;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamond♥
|
 |
« Reply #9 on: February 02, 2009, 07:04:12 AM » |
|
ja no.. sam tkole po Sloveniji (ok, skor nč jih ni) so mejhne. Vsi tisti butiki so mejhni. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blacky
|
 |
« Reply #10 on: February 02, 2009, 12:29:46 PM » |
|
Ja no, men je sicer (kakor ste že usi rekl) useen, kakšna znamka je pa to. Samo da je udobno, lepo, pa če je pocen je še tok bolš. Ampak zraven mi je pa tudi všeč, če mam kkšn kos oblačila, k je pa vseen mal bolj dragocen oz. da je znamka. :)
|
|
|
|
|
|
Bu.
|
|
|
|
žvau.
|
 |
« Reply #11 on: February 13, 2009, 05:17:25 AM » |
|
ah, men že tko al tko niso všeč oblačila iz kšnga c&a-ja. jebote, lubm roxy, čeprou je precej drago. ampak da bi mela pa tm neke ne vem kašne firme mi pa ni lih. sej še niti 15 nism stara no.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5raa
uporabnik

rock the world*
|
 |
« Reply #12 on: March 19, 2009, 12:04:21 PM » |
|
najbl gledam na to da mi je stvar ušeč..pa če je D&G al pa H&M al pa Made in China..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|