|
LittLeLiLLy
Guest
|
 |
« Reply #45 on: September 16, 2008, 11:32:34 AM » |
|
js mam nasploh ful rada da je mrzlo in dežuje, sneži, karkoli. :D najraj mam zimske počitnice :P ;D
js tud. Zmeri ko sneži, mam tako božično vzdušje.. ;D love snow<3 S tem postom se ne bi mogla bol strinjat <3. In ja, jz delam oboje. Smučam in bordam :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiquideXtazi
|
 |
« Reply #46 on: September 16, 2008, 01:05:09 PM » |
|
js mam nasploh ful rada da je mrzlo in dežuje, sneži, karkoli. :D najraj mam zimske počitnice :P ;D
js tud. Zmeri ko sneži, mam tako božično vzdušje.. ;D love snow<3 S tem postom se ne bi mogla bol strinjat <3. In ja, jz delam oboje. Smučam in bordam :) sei tud js znam oboje sam če delaš en čas to pa en čas tisto je malo wird=/ pa bordanje mi je fuul bol zakon smučanje mi je že boring ::)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blacky
|
 |
« Reply #47 on: September 17, 2008, 06:58:52 AM » |
|
js tud. Zmeri ko sneži, mam tako božično vzdušje.. ;D love snow<3 enako :55:
|
|
|
|
|
|
Bu.
|
|
|
|
×Niiinch×
Guest
|
 |
« Reply #48 on: September 27, 2008, 06:46:28 AM » |
|
O, jst tut love snow! :00: Drgač znam smučat. Bordat me pa sošolc uči. :00:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BoO.
Global Moderator
uporabnik

ajm strejndž.
|
 |
« Reply #49 on: December 20, 2008, 01:10:07 PM » |
|
najbrž bi tole temo lahka mal obudil, glede na to da bojo kmau božične počitnce (črpov snega ni glih vidt). o.O kakorkoli, bote šli kam smučat/bordat? če ja, kam, za kok časa? radi smučate? a ste že kdaj bordal? itd. ;D ;D
|
|
|
|
|
|
[with you, with friends.] but alone in crowd. & like alone tree in the group of grasses.
|
|
|
|
KATiiA. <3
|
 |
« Reply #50 on: December 20, 2008, 01:32:58 PM » |
|
ja mi bomo šli smučat konc januarja v italijo v Nevegal. <3 za 1 tedn. Komi čakaam :00:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LittLeLiLLy
Guest
|
 |
« Reply #51 on: December 20, 2008, 01:35:40 PM » |
|
jz dobim kmal nov freestyle bord. bomo vidL kk se bo izšlo XD stari je čiz bogi nekje na podstrešju spravlen, sam je problem k smo neki zaie*al z vezmi pa to.. :S :( heh sam sj bo.. to zimo bomo fuul bordal :D da se bom končn dobr naučila XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
žvau.
|
 |
« Reply #52 on: December 21, 2008, 03:15:34 AM » |
|
buahahha jz sm šla smučat učeri na višarje. z novimi smučkami k so čiz zakon =) smučanje je pač ... ahh. čiz zalublena sm u uno hitrost pa pol karving zavoji p to <33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
little_miss_obsessive^^,
|
 |
« Reply #53 on: December 28, 2008, 10:18:37 AM » |
|
lani nism nč bordala ne smučala...letos bo pomoje tut tko xD pa tut bord je čist bogi....še mal pa se bo prelomu na pol xD smučat pa sploh ubistvu nemarm več...so me tstari fulll silli pa me še..sam jih pošlm nekm pa se grem raj vn s frendi nalit pa s tipi karte igrat xD bl zanimivo:P drugač Darja če pa boš šla slučanjo kam u bližini me pokliči bom šla tut js xD če se mi bo dalo ;D
|
|
|
|
|
|
 -->made by me and my parts of body x)
|
|
|
|
Aevum